Vitaplant e-shop

Coş de cumpărături:

0 produs(e) - 0,00RON
Coşul tău este gol!

Otet de mere

Otet de mere

Otet de mere
Otet de mere
0 opinii
    0 opinii     Spune-ţi opinia

 

Oţet de mere                       Mod de ambalare: pet 0,50 l           

Produs 100% natural obţinut prin dubla  fermantaţie: alcoolică  şi acetică.

Nu conţine conservanţi, coloranţi, anti- oxidanţi sau corectori de acciditate.

Aciditate:50 g la 1000 ml

Oţetul de mere  işi păstrează în formă naturală toate mineralele a mărului: potasiu, magneziu, fosfor sulf, fier,vitamina C,B1,B2  și B6.

Prin aceste substanţe benefice oţetul de mere, contribuie la menţinerea sănătăţii  si a echilibrului sistemului nervos si imunitar.Ajută la digestie,la normalizarea tensiunii arteriale stimulează apetitul şi activitatea inimii.

Mod de intrebuinţare: 2-3 linguriţe de oţet la un pahar de apă . În bucătărie se foloseşte  după  gust.

A se păstra inchis în loc răcoros şi ferit de lumină.Eventuale depuneri sun rezultatul unei maturări naturale.

Aproape toate afecțiunile uzuale beneficiază de ameliorări de pe urma lui. Pentru reglarea greutătii corporale, se bea in fiecare dimineață, pe stomacul gol, câte un pahar cu apa de izvor în care s-au adaugat doua lingurițe de oțet de mere. Apoi, după fiecare masă, se mai bea câte o jumătate de pahar cu apă amestecată cu o linguriță de oțet. Problemele bilei se liniștesc cu o lingurită-două de oțet de mere luate cu 20-25 de minute înainte de fiecare masă. Cam același tratament are efect și pentru aciditate, numai că de data aceasta oțetul trebuie diluat in apă. Dă rezultate și în cazuri de migrene, în care se recomandă chiar inhalarea vaporilor de oțet. Reumatismul va dispărea si el, treptat, în timpul acestor cure, care au un efect puternic de detoxifiere a organismului. În cazul durerilor de gât, se face din oră în oră gargară cu o soluție din patru linguri de oțet de mere la o cană de apă. Atunci când răceala este într-o fază incipientă, acest tratament o poate face să se răzgândească.

Oțetul de mere este un foarte bun vehicul pentru măcerarea plantelor aromate. Împreună, dau combinații vindecătoare.

Spune-ţi opinia

Numele tău:

Opinia ta:
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota: Rău    Bun

Introduceţi codul din imagine: