Vitaplant e-shop

Coş de cumpărături:

0 produs(e) - 0,00RON
Coşul tău este gol!

Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii sunt valabile pentru cumpararea si livrarea de produse prin Vitaplant. Pentru utilizarea site-ului vitaplant.ro este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile de mai jos. Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor Termeni si conditii. Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de mai jos pentru a folosi in cele mai bune conditii site-ul nostru.

 

Comanda
 

Posibilitatea unei comenzi exista doar dupa autentificarea cu adresa dumneavoastra de E-Mail si cu parola dumneavoatra. La prima comanda este necesar sa va inregistrati ca si client nou.
 

Limba folosita pentru incheierea contractului
 

Continutul contractului si toate celelate informatii sunt oferite in limba romana.
 

Modificari
 

Vitaplant isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate pe aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea acestora de catre dvs.
 

Utilizarea Site-ului
 

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc. In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.
 

Preturile
 

Atata timp cat nu este specificat altceva, preturile produselor sunt preturi bruto inclusiv TVA fara costurile de transport.
 

Conditii de returnare
 

Clientii Vitaplant pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea pachetului fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Vitaplant va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile lucratoare de la data denuntarii in scris a contractului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
 

Confidentialitate si securitatea datelor
 

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru derularea platii si pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.
 

Livrarea si timpul de livrare
 

Livrarea produselor are loc in mod normal in urmatoarele 7 - 12 zile lucratoare din momentul primirii comenzii sau a confirmarii platii in cazul platii in
avans. Livreare are loc prin curierat rapid/posta. In cazul in care exista motive ca livrarea sa intarzie clientii Vitaplant vor fi anuntati imediat ce intarzierea este luata la cunostinta si vor fi intrebati daca livrarea cu intaziere este posibila.
Costurile de transport
Costurile de transport sunt calculate conform ……
 

Plata
 

La Vitaplant puteti plati folosind urmatoarele metode: 
1. Plata la livrare - Ramburs - Plata comenzii efectuate de Dumneavoastra se va face odata cu livarea. 
2. Transfer bancar - Dupa efectuarea comenzii va vom trimite prin e-mail factura. In momentul cand avem confirmarea platii pe contul nostru a sumei aflate pe factura vom efectua livrarea produselor comandate de dumneavoastra.
 

Promotii si concursuri
 

Regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam sunt aduse la cunostinta participantilor numai prin intermediul site-ului nostru. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
 

Limitarea responsabilitatii
 

Vitaplant  nu pot fi tras la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al/in timpul utilizarii site-ului si al serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestuia.  Vitaplant nu garanteaza ca folosirea site-ului va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-ului este lipsita de riscuri sau ca informatiile furnizate sunt corecte si la zi. Informatiile pot fi reproduse si folosite pe propria raspundere si doar pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.
 

Drepturi de autor
 

Intregul continut al site-ului, indiferent de natura lui (imagini, texte, grafice, elemente de grafica Web, logo-uri, scripturi) este proprietatea Vitaplant  si este aparat de legea pentru protectia dreptului de autor. 
 

Sistemul de drept valabil
 

Avand in vedere ca acest magazin online se adreseaza exclusiv cumparatorilor din Romania, sistemul de drept dupa care functioneaza acest magazin este sistemul de drept romanesc, atata timp cat cumparatorul este consumator din punct de vedere legal.
 

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.

ttp://www.urgent-curier.ro/calculator_tarife_negociate/index.html