LIVRARE GRATIS DE LA 200.00 lei
www.vitaplant.ro
Consultanta gratuita
+40742189865
X
Search Logare cont
X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

Immun Booster Ghimbir
Immun Booster Ghimbir

Pret: 42,00 lei

Immun Booster Ghimbir

Immun Booster Ghimbir

Nu sunt opinii despre acest produs. Spune-ți opinia
Cod produs: cod_01
Disponibilitate:
În Stoc

Pret: 42,00 lei

Cantitate
Categorii: IMMUN BOOSTER
Customer
Consultanta gratuita 08:00 - 16:00
+40742189865
transport rapid

Transport gratuit

La comenzi de peste 500 lei

plata card

Plata simpla si rapida

Plati 100% securizate

retur

Retur si schimb gratuit

in 14 zile conform legislatiei

suport

Suport online

Magazin online

Immun Booster, realizat dupa reteta originala Dr.ing. Cornelia Dostetan Abalaru, este un amestec cremos din miere naturala si fructe liofilizate.

Adaugat in Smoothie-ul de la micul dejun, este un deliciu dar si o doza importanta de enzime de digestie si vitamine!


Mierea naturala, ingredient de baza in Immun Booster, nu este doar un  indulcitor ci este si un antibiotic natural, un prebiotic – influenteaza positiv flora intestinala, un antiinflamator si un antiviral natural, un antioxidant puternic si un sustinator de nadejde al sistemului imunitar.

Fructele liofilizate, adica deschidratate prin congelare rapida la temperaturi sub -50°C, pastreaza culoarea, textura, mirosul, gustul si valoarea nutritiva si terapeutica a fructului proaspat.
Conform studiilor actuale, combinația dintre fructe liofilizate și miere are efecte deosebit de benefice asupra organismului. Deorece mierea naturala contine enzime de digestie, aceasta este digerata intr-un timp scurt in stomac, ajungand astfel, insotita de substantele active din fructele liofilizate, in sistemul sanguin si, mai apoi, in celulele corpului nostru.
Ghimbirul este folosit de sute de ani in medicina integrativa datorita proprietatilor benefice asupra organismului. De la sustinerea imunitatii pana la intensificarea metabolismului, ghimbirul este de nelipsit in alimentatia sanatoasa. Marul, la randul lui, are rolul de stimulent şi descongestiv hepatic, este un digestiv si  protectoar gastric si intestinal. Prin liofilizare, sunt pastrate toate proprietatile terapeutice ale celor doua. Amestecul acestora cu miere este facut cu intentia de a trimite direct in celula organismului toate beneficiile ghimbirului si marului.
Substantele active din ghimbir si mar raman intacte in urma liofilizarii. Ajungand in stomac impreuna cu mierea, care se digera repede, substantele active nu sunt distruse astfel de catre sucul gastric.
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Descriere
Immun Booster, realizat dupa reteta originala Dr.ing. Cornelia Dostetan Abalaru, este un amestec cremos din miere naturala si fructe liofilizate.

Adaugat in Smoothie-ul de la micul dejun, este un deliciu dar si o doza importanta de enzime de digestie si vitamine!


Mierea naturala, ingredient de baza in Immun Booster, nu este doar un  indulcitor ci este si un antibiotic natural, un prebiotic – influenteaza positiv flora intestinala, un antiinflamator si un antiviral natural, un antioxidant puternic si un sustinator de nadejde al sistemului imunitar.

Fructele liofilizate, adica deschidratate prin congelare rapida la temperaturi sub -50°C, pastreaza culoarea, textura, mirosul, gustul si valoarea nutritiva si terapeutica a fructului proaspat.
Conform studiilor actuale, combinația dintre fructe liofilizate și miere are efecte deosebit de benefice asupra organismului. Deorece mierea naturala contine enzime de digestie, aceasta este digerata intr-un timp scurt in stomac, ajungand astfel, insotita de substantele active din fructele liofilizate, in sistemul sanguin si, mai apoi, in celulele corpului nostru.
Ghimbirul este folosit de sute de ani in medicina integrativa datorita proprietatilor benefice asupra organismului. De la sustinerea imunitatii pana la intensificarea metabolismului, ghimbirul este de nelipsit in alimentatia sanatoasa. Marul, la randul lui, are rolul de stimulent şi descongestiv hepatic, este un digestiv si  protectoar gastric si intestinal. Prin liofilizare, sunt pastrate toate proprietatile terapeutice ale celor doua. Amestecul acestora cu miere este facut cu intentia de a trimite direct in celula organismului toate beneficiile ghimbirului si marului.
Substantele active din ghimbir si mar raman intacte in urma liofilizarii. Ajungand in stomac impreuna cu mierea, care se digera repede, substantele active nu sunt distruse astfel de catre sucul gastric.