Termeni si conditii


1. Despre noi

Site-ul www.vitaplant.ro este oferit de SC Vitaplant SRL cu sediul in Str. Grigore Negrescu nr. 21, Sacel – Saliste, judetul Sibiu, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J26/150/1999, avand cod unic de inregistrare RO11494694, denumita in cele ce urmeaza Vitaplant.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta a  sediului nostru: Str. Grigore Negrescu nr. 21, Sacel – Saliste, judetul Sibiu.

Prin e-mail la urmatoarele adrese:

info@vitaplant.ro – pentru initiere colaborari si parteneriate, intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.

Prin telefon la numarul: +40742189865


2. Despre www.vitaplant.ro

www.vitaplant.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a cunoaste si intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin email sau la telefon.


3. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul www.vitaplant.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Vitaplant si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.vitaplant.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Vitaplant.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale https://vitaplant.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Vitaplant.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.vitaplant.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.vitaplant.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Vitaplant.


4. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.vitaplant.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site-ul nostru, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului Vitaplant sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site-ul www.vitaplant.ro).

Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.vitaplant.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Vitaplant.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ale Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.vitaplant.ro .

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

www.vitaplant.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati prin orice metoda de plata acceptata de https://vitaplant.ro . Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.vitaplant.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore. www.vitaplant.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa alegere.


5. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al www.vitaplant.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.vitaplant.ro.  Ne puteti contacta pe info@vitaplant.ro pentru a va exercita drepturile cu privire la prelucarea datelor cu caracter personal, precum si la modul in care sunt folosite acestea. Toate Datele Dvs sunt prelucrate doar pentru indeplinirea scopului contractului la distanta, asa cum prevede Regulamentul UE 679/2016.

Mai multe detalii privind datele Dvs, cat si posibilitatea de a descarca toate datele personale folosite de vitaplant.ro dar si posibilitatea de a le sterge, le gasiti in sectiunea Politica de confidentialitate.


6. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.vitaplant.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

6.1. Identificarea si alegerea produselor.

6.2. Inregistrarea dvs. ca utilizator al www.vitaplant.ro si trimiterea comenzii prin sectiunea Contact sau prin lansarea unei comenzi electronice (pe email) sau telefonice.

6.3. Efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza fie prin transfer bancar/ordin de plata sau ramburs (la curier in momentul livrarii coletului), in conditiile reglementate la Punctul 7, iar costul final va contine pretul produsulor comandate cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.

6.4. Livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice, sunteti de acord cu forma de comunicare (prin e-mail sau telefonica) prin care Vitaplant isi deruleaza operatiunile.


7. Cum cumpar, cum platesc

7.1. Cumpararea produselor prezentate pe www.vitaplant.ro, o puteti face prin sectiunea Contact, prin comanda pe email catre info@vitaplant.ro sau la numarul de telefon 0742 189 865.

7.2. Plata se poate face prin virament bancar (ordin de plata). Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul Vitaplant SRL sau prin ramburs, platind in numerar la livrare.

7.3. Livrarea – Costul transportului este de 20 Ron TVA inclus pentru zona 1,pentru livrarile in afara ariei de acoperire a curierului costul transportului este de (49.99 Ron inclusiv TVA) . In cazul coletelor ce depasesc 1 Kg, se va percepe 1 Ron pentru fiecare Kg suplimentar.

* Produsele comandate care se afla in stoc, vor fi livrate in 1-3 zile lucratoare. Produsele create la initiativa dumneavoastra, vor fi livrate la termenul stabilit in contractul de colaborare.

7.4. Preturile – Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 9% si respectiv 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.


8. Descrierea, garantia si returnarea produselor

www.vitaplant.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.vitaplant.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.vitaplant.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia in vigoare.