Otet de mere cu salvie 500ml

SALVIA:
Aroma usor amara a salviei se foloseste cel mai adesea in preparate cu paste, cu orez, carne de pasare, fructe de mare, peste și oua, carne de vitel, ficat de vitel si ficat de pui, carne de miel, vanat, salate, tocanuri si sosuri de rosii.
Salvia este un tonic natural, fiind utilizata in mod traditional pentru a sustine digestia, pentru ameliorarea unor problemele gastrice, dar si pentru durerile in gat. Consumul de salvie sustine functionarea sanatoasa a creierului si ajuta în mentinerea echilibrul hormonal la femei.
Otetul , un ingredient nelipsit în salate, are o mutime de efecte benefice asupra sanatatii noastre.
Cum acționează oțetul de mere asupra organismului nostru?
– creste fluxul sanguin
– stimulează metabolismul
– sustine sistemul imunitar
– detoxifica (efect stimulator asupra ficatului si rinichilor)
– are efect antiinflamator sustinand astfel sanatatea vezicii urinare
– scade glicemia și reduce lipidele din sange
– combate bacteriile de putrefactie din intestin
– promoveaza vindecarea ranilor
– previne osteoporoza
– in cosmetica, este considerat fantana tineretii.
SALVIA:
Aroma usor amara a salviei se foloseste cel mai adesea in preparate cu paste, cu orez, carne de pasare, fructe de mare, peste și oua, carne de vitel, ficat de vitel si ficat de pui, carne de miel, vanat, salate, tocanuri si sosuri de rosii.
Salvia este un tonic natural, fiind utilizata in mod traditional pentru a sustine digestia, pentru ameliorarea unor problemele gastrice, dar si pentru durerile in gat. Consumul de salvie sustine functionarea sanatoasa a creierului si ajuta în mentinerea echilibrul hormonal la femei.
Otetul , un ingredient nelipsit în salate, are o mutime de efecte benefice asupra sanatatii noastre.
Cum acționează oțetul de mere asupra organismului nostru?
– creste fluxul sanguin
– stimulează metabolismul
– sustine sistemul imunitar
– detoxifica (efect stimulator asupra ficatului si rinichilor)
– are efect antiinflamator sustinand astfel sanatatea vezicii urinare
– scade glicemia și reduce lipidele din sange
– combate bacteriile de putrefactie din intestin
– promoveaza vindecarea ranilor
– previne osteoporoza
– in cosmetica, este considerat fantana tineretii.