LIVRARE GRATIS DE LA 200.00 lei
www.vitaplant.ro
Consultanta gratuita
+40742189865
X
Search Logare cont
X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

Despre noi

Povestea noastra

Vitaplant Romania
VitaPlant este unul dintre cei mai importanti producatori de suplimente alimentare naturale si ecologice din Romania. Firma noastra a luat nastere in anul 1999, infiintata fiind de catre dl. Laszlo Bokor si avand ca obiect de activitate prelucrarea plantelor medicinale si aromatice si a otetului din mere.

Prin asocierea, in anul 2019, cu dna. dr.ing. Cornelia Dostetan Abalaru, au fost aduse in portofoliul firmei atat suplimentele alimentare si cosmeticele din produse apicole cat si cercetarea in domeniul apifitoterapeutic. Devenind un producator competent de suplimente alimentare, prin utilizarea tehnologiilor inovatoare, suntem capabili sa ne extindem in mod constant portofoliul.
Semnatura
dr. ing. Cornelia Dostetan Abalaru
CEO Vitaplant SRL

Producator national

Experienta acumulata
Prelucrare Produse Apicole
95%
Beneficii Apiterapeutice
85%
Garantie producator
99%
Produse naturale
100%
* Informatii cu caracter informativ!

Servicii oferite

Activitatea noastra
Cornelia, geniul firmei Vitaplant, este doctor inginer in industria alimentara pe calitatea produselor apicole. Crescuta intr-o familie cu traditie in apicultura, a invatat inca din copilarie atat sa iubeasca si sa respecte albinutele cat si sa aprecieze cu adevarat efectele nemaipomenite ale produselor apicole asupra sanatatii si starii noastre de bine.
Dupa ani de studii de specialitate, Cornelia s-a implicat constant in cercetarea pentru obtinerea de alimente si suplimente alimentare pe baza de produse apicole cu o valoare nutritiva, functionala si terapeutica ridicata. Rezultatele ei se reflecta in stransa colaborare cu nenumarati medici apifitoterapeuti atat in tara cat si peste hotare. Mai multe detalii
Viziune
Viziune
Suntem intr-un permanent proces de creatie, inovatie si perfectionare pentru a satisface mereu nevoile si asteptarile clientilor nostri.
Misiune
Misiune
Competenta, experienta si responsabilitate sunt si vor fi mereu baza calitatii si sigurantei produselor noastre.
Cercetare
Cercetare
Rezultatele cercetarilor noastre se reflecta in stransa colaborare cu nenumarati medici apifitoterapeuti atat in tara cat si peste hotare.
Magie
MAGIA
Cand stiinta intalneste daruirea se naste MAGIA!

S-AR PUTEA SA-TI PLACA

Imagine testimoniale
CE SPUN CLIENTII NOSTRI
LASA O RECENZIE!

Articole de blog si NOUTATI

Articole informative VITAPLANT