Otet de mere cu rozmarin 500ml

ROZMARINUL:
Frunzele de rozmarin au un gust intepator, usor amar si sunt folosite la condimentarea alimentelor, in special miel, rata, pui, carnati, fructe de mare, umpluturi, supe, cartofi, salate din rosii, napi si alte legume, precum si în anumite bauturi.
Este o sursa bogata de antioxidanti si compusi antiinflamatorii. Ajuta la intarirea sistemului imunitar, la imbunatatirea circulatiei sangelui, la tratarea indigestiei.
Otetul , un ingredient nelipsit în salate, are o mutime de efecte benefice asupra sanatatii noastre.
Cum acționează oțetul de mere asupra organismului nostru?
– creste fluxul sanguin
– stimulează metabolismul
– sustine sistemul imunitar
– detoxifica (efect stimulator asupra ficatului si rinichilor)
– are efect antiinflamator sustinand astfel sanatatea vezicii urinare
– scade glicemia și reduce lipidele din sange
– combate bacteriile de putrefactie din intestin
– promoveaza vindecarea ranilor
– previne osteoporoza
– in cosmetica, este considerat fantana tineretii.
ROZMARINUL:
Frunzele de rozmarin au un gust intepator, usor amar si sunt folosite la condimentarea alimentelor, in special miel, rata, pui, carnati, fructe de mare, umpluturi, supe, cartofi, salate din rosii, napi si alte legume, precum si în anumite bauturi.
Este o sursa bogata de antioxidanti si compusi antiinflamatorii. Ajuta la intarirea sistemului imunitar, la imbunatatirea circulatiei sangelui, la tratarea indigestiei.
Otetul , un ingredient nelipsit în salate, are o mutime de efecte benefice asupra sanatatii noastre.
Cum acționează oțetul de mere asupra organismului nostru?
– creste fluxul sanguin
– stimulează metabolismul
– sustine sistemul imunitar
– detoxifica (efect stimulator asupra ficatului si rinichilor)
– are efect antiinflamator sustinand astfel sanatatea vezicii urinare
– scade glicemia și reduce lipidele din sange
– combate bacteriile de putrefactie din intestin
– promoveaza vindecarea ranilor
– previne osteoporoza
– in cosmetica, este considerat fantana tineretii.