zmeura liofilizata
Zmeura liofilizata, adica deschidratata prin congelare rapida la temperaturi sub -50°C, pastreaza culoarea, textura, mirosul, gustul si valoarea nutritiva si terapeutica a fructului proaspat.
Ca si multe alte fructe rosii, zmeura contine o cantitate mare de vitamina C si de antioxidanti, astfel participand la consolidarea sistemului imunitar.
Ajuta la mentinerea glicemiei, scade tensiunea arteriala si este un formidabil depurativ. Zmeura liofilizata poate fi folosita nu doar ca desert, dar si ca ingredient la prajituri, shake-uri sau la un mic dejun sanatos (de ex., cu fulgi de ovaz).
Gusta o zmeura liofilizata si iti vei aminti cu drag si nostalgie de dulceata de zmeura a bunicii. Bogata nu doar in vitamina C, magneziu, potasiu, antioxidanti dar si in fibre alimentare, zmeura este binevenita in orice dieta sanatoasa.
Zmeura liofilizata, adica deschidratata prin congelare rapida la temperaturi sub -50°C, pastreaza culoarea, textura, mirosul, gustul si valoarea nutritiva si terapeutica a fructului proaspat.
Ca si multe alte fructe rosii, zmeura contine o cantitate mare de vitamina C si de antioxidanti, astfel participand la consolidarea sistemului imunitar.
Ajuta la mentinerea glicemiei, scade tensiunea arteriala si este un formidabil depurativ. Zmeura liofilizata poate fi folosita nu doar ca desert, dar si ca ingredient la prajituri, shake-uri sau la un mic dejun sanatos (de ex., cu fulgi de ovaz).
Gusta o zmeura liofilizata si iti vei aminti cu drag si nostalgie de dulceata de zmeura a bunicii. Bogata nu doar in vitamina C, magneziu, potasiu, antioxidanti dar si in fibre alimentare, zmeura este binevenita in orice dieta sanatoasa.